Aktuality
Zahájení prodeje BD Tuhnice

Zahájení prodeje BD Tuhnice

7.1.2023
Sdílet tento příspěvek

Karlovy Vary, 1. ledna 2023

Bytový dům Tuhnice, který nabízí 120 prostorných bytů s nejmodernějším vybavením a kvalitními službami, je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce.

Na rozdíl od klientely, kterou přitahuje možnost bydlení v lázeňské části Karlových Varů, je tato lokalita zajímavá především pro bydlení rodin s dětmi, a to díky své poloze v blízkosti Slavkovského lesa a cyklostezky Ohře. V bezprostředním okolí se nachází velké nákupní centrum, multifunkční sportovní zařízení KV Arena, školka a škola. Developerský projekt má také výhodnou polohu v blízkosti hlavních dopravních uzlů.

Oficiálním zprostředkovatelem prodeje bytových jednotek je společnost REMAX Glorion.

"Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout tyto výjimečné domy k prodeji. Bytový dům Tuhnice je vysoce kvalitní projekt postavený renomovanou společností Taycher Development a jsme přesvědčeni, že bude pro kupující správnou volbou" říká Alexander Mizjuk, generální ředitel společnosti Remax Glorion.

Výstavba by měla být dokončena v 1. čtvrtletí roku 2024. Zájemci se mohou více informací o projektu a volných jednotkách dozvědět na stránkách bdtuhnice.cz nebo na telefonním čísle +420 776 395 579. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem alespoň jednoho těchto jedinečných bytů.

Sdílet tento příspěvek